Toplič


19. november 2011, sobota, recept 305:

V teh mrzlih, depresivno novembrskih dneh, mi paše nekaj toplega že za zajtrk.

  

TOPLI SENDVIČ
SESTAVINE PRIPRAVA MOJČ
Toast – polnozrnat En toast namažeš z nekaj paradižnikove mezge, drugega pa z žličko gorčice. V Mercatorju nimajo niti ene vrste toasta brez živalskih dodatkov, imajo pa v Sparu polnozrnati toast brez mleka. Seveda gre tudi s tanko narezanim polnozrnatim kruhom.😉
Gorčica/senf, paradižnikova mezga Cheezly na tanko narežeš in razporediš po toastu. Izkušnje: Cheezly je lahko res zelo zelo na tanko narezan, pa bo toplič še vedno odličen (meni je tak celo boljši). Med Cheezlyji izberem kakšnega od tistih, na katerih piše »super melting«.
Cheezly Oba kosa toasta sestaviš in na opekaču spečeš, da se sir začne topiti. Sredina topliča bo zelo vroča!🙂
This entry was posted in zajtrk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Toplič

  1. a says:

    Ful preprosto, ampak NJAAAAMMMMIIII!!!😀
    drugač pa se mi zdi, da so Mercatorjevi toasti (prou njihova firma) tud veganski, sam so iz bele moke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s