Lule 2


15.december 2010, sreda, dan 222, recept 226:

Pa še sladka varianta:

SLADKI NJOKI Z MLETIM MAKOM
SESTAVINE PRIPRAVA MOJČ
Riževi njoki (ali drugi veganski njoki) 1. V vreli slani vodi skuhaš njoke, da priplavajo na površino. V enem od začetnih postov je recept kako se naredi njoke iz krompirja.
Margarina, sol 2. Na ponvi z visokim robom razpustiš margarino. Samo toliko, da se stopi, ne da spremeni barvo.
Mak, trsni sladkor, vanilijev sladkor 3. Njoke odcediš in jih pretreseš v ponev z margarino. Potreseš z makom, trsnim in vanilijevim sladkorjem. Pokriješ s pokrovko in stresaš toliko časa, da so vsi njoki oblečeni v mak in sladkor.  

 

This entry was posted in jedilnik za vsak dan and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s