Princip je isti


12. september 2010, nedelja, dan 128, recept 170:

»Ma princip je isti, sve su ostalo nianse.«

Eh, še dobro, da to ne velja samo za Balaševićevega “strašnog petla” saj drugače res ne vem, kaj bi z ostanki.😀

JUHA IZ HOKAIDO BUČE Z RIŽEM
SESTAVINE PRIPRAVA MOJČ
Juha iz zimskih buč (včerajsnji recept) 1. Juho zaliješ z malo vode in dobro prevreš. Ne preveč vode, da ohrani poln okus.
Basmati riž (včerajšnji recept) 2. Dodaš riž in še malo pogreješ. Bučna juha je kljub zalivanju gosta, zato jo med gretjem nenehno mešam.
Svež peteršilj 3. Vmešaš velik kup sveže nasekljanega peteršilja. Vsake toliko časa preverim in po potrebi še malo zalijem.
Bučna semena – golice, bučno olje (včerajšnji recept) 4. Postrežeš s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem. Ko dodam peteršilj nič več ne kuham, saj je predvsem peteršilj tisti, ki danes to juho naredi malce drugačno od tiste včeraj.😉

This entry was posted in juha and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Princip je isti

  1. a says:

    dobra ideja, tole z bučnimi semeni😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s