Recikliranje


29. junij 2010, torek, dan 53, recept 98:

Poleti so hladne solate zakon!🙂

CVETAČA V SOLATI
SESTAVINE PRIPRAVA MOJČ
Kuhana cvetača 1. Cvetačo očistiš, narežeš na koščke in jo v slani vodi skuhaš »al dente«. Ostanke cele cvetače sem z člico narezala na manjše kose. Ker je kumarična omaka sočna in paše v solato, sem jo kar pustila.
Sol, kis, bučno olje 2. Odcediš, pustiš, da se ohladi in zabeliš s soljo, kisom in bučnim oljem. Cvetačo sem zabelila takoj po kosilu in jo postavila v hladilnik. Zvečer je bila lepo prepojena in v tej vročini prijetno hladna.
This entry was posted in hitri jedilnik, solata and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s