hotel ****


20. maj 2010, četrtek, dan 13:

He, he, tudi v hotelu s 4 zvezdicami nimajo niti približne predstave, kaj je to vegan, da teme o veganskem gurmanu niti ne začenjam.

Čeprav »vse skomunicirano in potrjeno«, so bili zjutraj najprej zelo presenečeni, nakar so zadevo za silo rešili s sadjem. Za prigrizek ob kavi se je zadeva ponovila, saj, kot je rekel natakar – vem, da imate vegansko kosilo, a nisem vedel, da to pomeni, da vsak obrok. Ja, prav res, veganka sem vsak neparni dan in še to samo za kosilo, ne pa tudi za zajtrk ali večerjo. Bravo! Povsem logično! 😀

Za kosilo je k celotni družbi skupaj z zmedenim natakarjem pristopil nekakšen menedžer in vprašal kdo neki je tisti, ki ne je mesa in mlečnih izdelkov. Celo omizje se je zasmejalo, saj je prišel kot stroga učiteljica, ki hoče najti krivca za razbito okno. To ga je malce streznilo, meni pa vseeno ni pomagalo do kosila, saj se je izkazalo, da je še en, ki »ni vedel«. Hmmmm, sadje za zajtrk, zdaj pa špageti brez omake za kosilo? Bljak, pa še mlačni so bili.

Večerja? Hja, kaj naj rečem? Malce kuhanega krompirja in nekaj kuhanih špargljev. Da se razumemo – nobene začimbe, nobene omakce, niti kapljice olja. Ajooooj!

Advertisements
This entry was posted in jedilnik za vsak dan and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to hotel ****

  1. a pravi:

    Jao :/ A naslov označuje 4 zvezdice hotela al je to cenzura? 😉 hehe

    • mojč pravi:

      He, he, naj bi bile sicer 4 zvezdice hotela, ampak nikoli ne veš, mogoče pa mi je naslov narekoval kakšen podzavesten hudiček 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s